Pasfoto's


pasfoto-image

Bij Foto Heyhoef kun je zo binnenlopen voor het laten maken van pasfoto's; een afspraak maken is niet nodig!

Foto Heyhoef is hét adres voor het maken van pasfoto’s in Tilburg . Je kunt bij Foto Heyhoef terecht voor officiële pasfoto’s, visum pasfoto’s, bedrijfspasfoto’s, digitale pasfoto’s voor Linkedin en wij maken eventueel ook pasfoto’s op locatie. met jarenlange ervaring geven wij goedkeuringsgarantie op pasfoto's. Je hoeft geen afspraak te maken, je pasfoto's zijn klaar terwijl je lacht. Kom dus snel naar onze winkel op de Heyhoefpromenade.

Foto Heyhoef beschikt over de nieuwste apparatuur en software om een perfecte pasfoto te maken. Daarnaast maken wij altijd verschillende foto’s die je direct op het beeldscherm kunt zien. Op die manier krijg je altijd een pasfoto die aan jouw wensen voldoet.


Officiële Pasfoto's

Sinds 2006 heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken de eisen voor pasfoto’s voor officiële documenten gewijzigd. Rijbewijzen, paspoorten en ID-kaarten zijn tegenwoordig voorzien van een RF-ID chip waarin biometrische gezichtskenmerken zijn opgenomen. De pasfoto’s die je tegenwoordig moet aanleveren voor deze documenten moeten daarom voldoen aan een groot aantal eisen met betrekking tot de maatvoering, kwaliteit, achtergrond, houding, compositie en belichting. Foto Heyhoef heeft uiteraard geanticipeerd op deze veranderingen en heeft direct haar apparatuur vervangen om op de juiste wijze pasfoto’s te kunnen maken. Zo kunnen wij met onze pasfotoapparatuur direct de biometrische elementen van jouw gezicht detecteren en controleren of de foto aan alle eisen voldoet. Daarnaast kunnen we aanpassingen maken in kleur en densiteit, zodat je altijd vier perfecte pasfoto’s krijgt! Wij proberen overigens altijd, ondanks de strenge eisen, een leuke foto te maken. Een vriendelijke glimlach is immers toegestaan.


Pasfoto's voor een Visum

De eisen voor pasfoto’s die je moet aanleveren voor visa zijn zeer gevarieerd. Elk land heeft namelijk haar eigen voorschriften voor deze pasfoto’s. Er zijn bijvoorbeeld grote verschillen met betrekking tot de gebruikte achtergrond, de compositie en de afdrukformaten. De medewerkers van Foto Heyhoef zijn van deze voorschriften op de hoogte en wij zullen een perfecte foto maken. Je hoeft geen afspraak te maken voor een dergelijke pasfoto en je kunt altijd terecht bij ons filiaal op de Heyhoefpromenade.


Pasfoto's op locatie laten maken

Indien je niet de mogelijkheid heeft om bij ons filiaal langs te komen voor pasfoto’s kunnen wij ook altijd foto’s op locatie maken. Wij kunnen op locatie met professionele apparatuur pasfoto’s maken die geschikt zijn voor officiële documenten. Wij maken pasfoto’s op locatie in de Gemeente Tilburg voor slechts €39,95 met een maximale afstand van 20 kilometer. Bij grote aantallen kun je ook altijd bellen of mailen voor een offerte.


Foto voor Linkedin

Naast de pasfoto’s voor officiële documenten kun je bij Foto Heyhoef nog altijd terecht voor leuke, vriendelijke en gezellige pasfoto’s. Wij maken altijd een aantal pasfoto’s zodat je verschillende keuzemogelijkheden hebt en altijd een foto kunt kiezen die jij mooi vindt. Eventueel kunnen wij met onze apparatuur wat kleine aanpassingen maken met betrekking tot het contrast, de scherpte en de licht- en kleurdensiteit. Hierdoor krijgt je altijd de beste pasfoto’s. Uiteraard kunnen wij deze pasfoto’s ook digitaal aanleveren zodat je ze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Facebook of voor formele doeleinden zoals Linkedin of een sollicitatie.


Bedrijfspasfoto's

De mogelijkheden met betrekking tot bedrijfspasfoto’s zijn eindeloos. Elk bedrijf heeft namelijk zo haar eigen wensen en behoeften en Foto Heyhoef heeft de modernste apparatuur om hierin te voorzien. Wij maken bijvoorbeeld foto’s voor KPN, Capgemini, Getronics, Gemeente Tilburg, Amarant, maar ook voor NOC-NSF. Is jouw bedrijf ook op zoek naar een fotograaf die het maken van (pas)foto’s uit handen neemt? Voor bedrijven hanteert Foto Heyhoef altijd speciale tarieven dus neem snel contact op per telefoon of kom langs bij ons filiaal op de Heyhoefpromenade.

© Foto Jans Heyhoef - 2022